Kleding

Outdoor & Travel Outfitters is een gespecialiseerde buitensport winkel met 2000 m² wisselende collecties. In onze winkel vindt u shop-in-shops van de merken The North Face, Fjallraven, Mammut en Vaude. Daarnaast de kleding van de merken Haglofs, Patagonia, Mounatin Hardware, Columbia, Schoffel, Icebreaker, Odlo, Marmot, Arcteryx, Eider, Lowe Alpine, Didriksons, Rab, Jack Wolfskin, Ziener en Le Chameau.

Voor uitleg over de functionele kleding kijkt u op Productinformatie/Kleding .

In deze webshop vindt u slechts een fractie van ons kleding assortiment. Voor het gehele assortiment dient u onze winkel te bezoeken. Vaude bestellen doet u direct op www.vaude.nl wat wij aan u leveren.

Rynoskin Anti Teken & Insecten shirt

Hou de teken van je lijf met het Rynoskin anti teken shirt. Dit shirt is in gebruik bij Staatsbosbeheer,  Veldpolitie en diverse andere diensten die regelmatig in het veld werken. Beschermd tegen teken, muggen, vlooien, vliegen en mieren.

Rynoskin Anti Teken & Insecten broek

Hou de teken van je lijf met het Rynoskin anti teken broek. Deze broek is in gebruik bij Staatsbosbeheer,  Veldpolitie en diverse andere diensten die regelmatig in het veld werken. Beschermd tegen teken, muggen, vlooien, vliegen en mieren.