Partners

partners

Op deze pagina vindt u service berichten, sponsor projecten en partners.

Service berichten:

Terugroep actie DMM karabiners

Terugroep actie Edelridd klettersteig sets

Coleman benzine toestellen onderhoud en gebruik (NL)

Hanwag schoen onderhoud volgens (GB)

 Sponsoring:            

 
 Stichting Mount 13 - 2015

Net als voorgaande jaren wordt door vrijwilligers een beklimming van een bergtop met voorprogramma aangeboden, waarbij de opbrengsten van de betalende deelnemers ten goede komen aan kinderen van omgekomen militairen die daarvan een paar dagen in een besloten groep leuke dingen met elkaar gaan doen.

 

 DoinGood vrijwilligerswerk

Van 13 t/m 24 februari 2016 zullen we namens Doingoood foundation in 7 dagen de Kilimanjaro beklimmen. We volgen hierbij de Lemosho route. Een route die ontzettend mooi is en een hoge slagingskans heeft om de top daadwerkelijk te behalen. Dat komt doordat de stijging geleidelijk(er) is.

 

 Stichting Mount 13 - 2014

De opbrengst van de tocht is bestemd voor kinderen van tijdens recente missies gesneuvelde collega’s. Zij krijgen een besloten evenement van 1 tot 2 dagen aangeboden. Een moment om hen een onvergetelijke tijd te bezorgen, maar ook om samen te zijn met lotgenootjes.

 

 Wereld zonder kopzorgen

 

 

 Alpe d'HuZes 2013:

Outdoor & Travel Outfitters sponsort het team Bough Bike team dat op houten fietsen deelneemt aan de Alpe d'HuZes 2013.

 

 100 Dagen voor Maria:

Henriette Hartenhof loopt van Geneve naar Santiago om geld op te halen voor de nazorg van vrouwen met borstkanker in het Fransiscus ziekenhuis in Roosendaal.

  Heeft u ook interesse voor een sponsoring samenwerking stuur dan een e-mail met wat je/jullie gaan doen, waar de behoefte uit bestaat, welke media aandacht er aan besteed word en een voorstel voor een tegenprestatie. Wij sponsoren geen privé expedities c.q. vakanties, hoe mooi of extreem deze ook zijn.

 

Ervaringen:

Oudenbosch – Santiago de Compostela door Henk Mellis Deel 4:
Oudenbosch – Santiago de Compostela door Henk Millis Deel 5:

Oudenbosch – Santiago de Compostela door Henk Millis Deel 6:

 

 Partners:                          

 
 Green Adventures Evenementen

Green Adventures is dé buitensport en outdoor evenementen organisatie die uw bedrijfsuitje, schoolreis, familiefeest en teamtraining van a tot z regelt.

 Interior Virtus: Natuurleer, survival, bushcraft, lezingen, boekbesprekingen, mindfulness en spiritualiteit.

 Santiago de Compostela:

 

Voorbereidingsweekeinden en terugkom dagen door René Heinrichs i.s.m. Huub Mooren.

 

 

 

Diverse Links:

Bergen Magazine Bergen Magazine is hét tijdschrift voor bergliefhebbers met mooie wandeltochten, handige tips en schitterende foto's.

Jonature Outdoor vakanties In het Zweedse Dalsland en Varmland paardrijtrekkings, motortochten, kanotrekkings en 'Zweden actief'.

 Strandvijfdaagse De Strandvijfdaagse is een vijfdaagse wandel-kampeertocht over de stranden en deltawerken van Zeeland en Zuid-Holland.
Auto verhuur Rotterdam Voor het huren van uw auto in de regio Rotterdam
Thermo ondergoed Thermo ondergoed van Beeren
Cruise Noordkaap

De Hurtigruten cruise Noordkaap is nog steeds een lijndienst die vooral passagiers, maar ook vracht vervoert. Het dagelijkse laden en lossen maakt u direct deelgenoot van het leven van de Noren en geeft uw zeereis iets bijzonder authentieks.

  

Eigen sites:

Telemarkshop Nederland
Vliegvisuitrusting Nederland