The North Face WOMEN SUMMIT L2 JACKET 38/Meium

The North Face
    Levertijd:direct leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Op het moment dat u het maximale uit uzelf haalt, is de scheidslijn tussen comfort en een ellendige ervaring erg dun. De L2 Jacket biedt als tussenlaag de perfecte balans tussen ademend vermogen en bescherming.

Het materiaal is speciaal vormgegeven naar het lichaam en ontwikkeld voor comfort en mobiliteit tijdens alpine activiteiten. De perfecte tussenlaag wanneer er net wat meer warmte nodig is. De Summit Series™ collectie 2015: de beste alpine uitrusting ter wereld, opnieuw uitgevonden.

Polartec® Thermal Pro® Hard Face® Fleece met speciale weeftechniek op de rug; dit biedt extra warmte op de plekken waar dit nodig is / Uit één stuk vervaardigd; met extern getapete naden voor een gladde afwerking / Met gelaste naden: aaneengehecht door middel van warmte voor meer draagcomfort / Externe reflecterende tape voor extra sterkte en zichtbaarheid / Capuchon met een minimaal aantal naden voor extra comfort; past onder een helm / Vislon® ritssluiting midden voor, met flap die de wind tegenhoudt / Platte ritssluitingen op de borst- en handzakken en glad afgewerkte mouwboorden, om optimaal lagen te kunnen opbouwen / Siliconenzoom zorgt dat de Fleece niet verschuift / Gewicht: 380 g / Ruglengte: ca. 63 cm