The North Face Wms L3 Summit Jacket

The North Face
    Levertijd:direct leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Een ultralichte donzen tussenlaag; de L3 Jacket is het perfecte kledingstuk voor het moment waarop de zon achter de horizon verdwijnt.

Het materiaal is speciaal vormgegeven naar het lichaam en ontwikkeld voor comfort en mobiliteit tijdens alpine activiteiten. De perfecte tweede tussenlaag en ideaal op het moment dat de temperatuur begint te zakken. De Summit Series™ collectie 2015: de beste alpine uitrusting ter wereld, opnieuw uitgevonden.
10DX10D+30D Nylon met Localized FuseForm™ technologie. De materiaalovergang van micro- naar mini-ripstop zorgt voor extra stevigheid op de plekken waar dit nodig is / de digitale inkjet printtechniek zorgt voor een uniek visueel patroon / Hoogwaardige 800 Fill RDS dons; biedt niet alleen warmte, maar ook transparantie: het dons is volledig traceerbaar binnen onze bevoorradingsketen / Door minimaal gebruik van naden is het materiaal robuuster en is er een kleinere kans op het ontstaan van plekken met beperkte isolatie / De gevoerde capuchon met hoge kraag zorgt voor maximale warmte en past comfortabel onder een helm / Vislon® soepel lopende ritssluiting midden voor, met externe flap voor extra bescherming tegen het weer / Platte ritssluitingen op de borst- en handzakken en glad afgewerkte mouwboorden om optimaal lagen te kunnen opbouwen / Veilige zakken met ritssluiting aan binnen- en buitenkant van de jas / Zoom bevat verborgen koord met koordstoppers voor afstelling / Zeer compact op te bergen / Gewicht: 360 g / Ruglengte: ca. 66 cm