The North Face Wms L4 Summit Jacket Small (36)

The North Face
    Levertijd:direct leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Wanneer u nat wordt, maar niet de juiste kleding draagt, kan dat desastreuze gevolgen hebben. De L4 Jacket is onze warmste synthetische tussenlaag en houdt de warmte vast, zelfs in de slechtste weersomstandigheden.

Het materiaal is speciaal vormgegeven naar het lichaam en ontwikkeld voor comfort en mobiliteit tijdens alpine activiteiten. De perfecte tweede tussenlaag en ideaal op het moment dat de temperatuur begint te zakken. De Summit Series™ collectie 2015: de beste alpine uitrusting ter wereld, opnieuw uitgevonden.
Robuust 10DX10D Nylon mini-rip stop materiaal / 15 g/ ft2 PrimaLoft® ThermoBall™ synthetische warmte-isolatie voor warmte bij elk weertype; minimaal gebruik van naden in het gewatteerde 'flessenhals quiltpatroon' zorgt voor stabiele, duurzame isolatie en meer warmte / Door minimaal gebruik van naden is het materiaal robuuster en is er een kleinere kans op het ontstaan van plekken met beperkte isolatie / De gevoerde capuchon met hoge kraag zorgt voor maximale warmte en past comfortabel onder een helm / Vislon® soepel lopende ritssluiting midden voor, met externe flap voor extra bescherming tegen het weer / Platte ritssluitingen op de borst- en handzakken en glad afgewerkte mouwboorden, om optimaal lagen te kunnen opbouwen / Veilige zakken met ritssluiting aan binnen- en buitenkant van de jas / Zeer compact op te bergen / Gewicht: 420 g / Ruglengte: ca. 66 cm