The North Face Wms L5 Summit Shell Small (36)

The North Face
    Levertijd:direct leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Het weer in de bergen is onberekenbaar. Met de L5 Shell bent u op het ergste voorbereid: de meest vooruitstrevende jas die we ooit gemaakt hebben.

Het materiaal is speciaal vormgegeven naar het lichaam en ontwikkeld voor comfort en mobiliteit tijdens alpine activiteiten. De perfecte waterdichte en ademende buitenlaag bij extreme weersomstandigheden. De Summit Series™ collectie 2015: de beste alpine uitrusting ter wereld, opnieuw uitgevonden.
70DX70D Nylon met Localized FuseForm™ technologie; minimaal gebruik van naden, voor extra duurzaamheid op de plekken waar dit nodig is. Deze rijk uitgeruste shell heeft getapete naden, is waterdicht en is gemaakt van ons meest ademende DryVent™ 3L materiaal / Door het beperkte aantal naden en de robuustheid van het materiaal, heeft deze jas weinig tape nodig; dit vergroot het draagcomfort en het ademend vermogen en maakt de jas lichter in gewicht / Verhoogde zichtbaarheid door contrasterend kleurpatroon / De volledig verstelbare vaste capuchon met verborgen koordstoppers past onder een helm / Ventilatie met ritssluiting onder de oksels / 2 binnenzakken van mesh en 1 binnenzak beveiligd met ritssluiting / De hoger geplaatste zakken aan de buitenkant van de jas zijn (ook met rugzak of klimgordel om) makkelijk toegankelijk / Velcro® verstelbare mouwboorden / Zoom bevat verborgen koord met koordstoppers voor afstelling / Gewicht: 500 g / Ruglengte: ca. 68 cm