Vaude Womens Strathcona Pants Black

Vaude
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Dames softshellbroek voor het (winter)wandelen, is 80% winddicht, zeer goed ademend en waterafstotend, elastisch en milieuvriendelijk geproduceerd.

Er zijn wandelbroeken die je eigenlijk het hele jaar door kunt dragen. De Womens Strathcona Pants is er zo een: sterk en warm genoeg voor gebruik gedurende het hele jaar tijdens wandelingen en trektochten, maar ademend genoeg om ook bij warme temperaturen aangenaam gedragen te kunnen worden. Het zeer elastische Windproof softshell-materiaal is voor 80% winddicht, waardoor het een onovertroffen ademend vermogen verkrijgt en perfect past. Deze softshell-broek is niet bang om lang in een miezerbui te lopen, want als hij eenmaal nat is zal hij ook weer snel opdrogen. Dit product is met Eco Finish zonder fluorkoolstof (PFC) milieuvriendelijk waterafstotend gemaakt. Green Shape is jouw VAUDE-garantie voor milieuvriendelijke producten - van duurzame materialen, milieuvriendelijke fabricage en eerlijke productie.
Fair Trade
Vaude zet zich in voor goede arbeidsomstandigheden en eerlijke lonen voor iedereen. Zij zijn lid van de Fair Wear Foundation (FWF) en verplichten zich er zo toe om de arbeidsomstandigheden in alle productiefaciliteiten continu te verbeteren. Deze worden regelmatig gecontroleerd. VAUDE heeft met de leader status de hoogste status als FWF-lid verkregen.

Green Shape

Met het Green Shape label biedt Vaude functionele, milieuvriendelijke producten, van duurzame materialen. Bij de fabricage letten zij op eerlijke arbeidsomstandigheden in de gehele supply-chain. De criteria voor de beoordeling zijn streng en transparant. Ze worden doorlopend gecontroleerd en omvatten de gehele levenscyclus van het product – van ontwerp en de productie tot aan het onderhoud, reparatie en verwerking tot afval.

Eco Finish

VAUDE producten met Eco Finish zijn waterbestendig en tegelijkertijd milieuvriendelijk zonder fluorkoolstof (PFC) vervaardigd. PFC's behoren tot een groep van chemische verbindingen die in vele outdoor producten worden gebruikt voor het impregneren van het weefsel. Deze stoffen zijn onder vuur komen te liggen omdat ze niet afbreekbaar zijn, zich in het lichaam ophopen en ervan worden verdacht schadelijke effecten op de gezondheid te hebben. VAUDE heeft een duidelijk engagement om volledig af te zien van PFC's.